Ben jij opzoek naar een stijlvolle warme jas?

Dan is de Herno jas misschien wel wat voor jou!

Herno

Herno is een Italiaans kledingmerk ontworpen door Giuseppe Marenzi. Door zijn commerciële talent en de vakkennis van zijn vrouw, was hij in staat de kleding te produceren. Herno staat bekend om zijn warme jassen en de goede Italiaanse pasvorm.

De Herno jas

De Herno jas is een stijlvolle en nette jas. De jas is vaak voorzien van een hoge en warme kraag. Het Italiaanse item is vaak uitgerust met zowel knopen als een rits. Er zijn 2 verschillende modellen Herno jassen: de gewatteerde jas en de lange jas.De gewatteerde jas is een mooie jas in de stijl van een colbertje, met een uitstekende kraag. De lange jas is een stijlvolle rechtlopende jas tot onder aan de heup met een in- en uitvouwbare bontkraag. Koud zal je het dus niet hebben in deze jassen!

Kleur en fitting

De gewateerde jas heeft een mooie donkerblauwe kleur met grijs/zilvere rits en knopen. De lange jas van Herno heeft dezelfde donkerblauwe uitrusting, maar er is ook de keuze om deze is het lichtgrijs te nemen. Deze jas heeft een mooie ritsoverslag waardoor de sluiting niet te zien is bij een dichte jas. Beide jassen vallen als een regular fit, dit betekent dat het item normaal om je lichaam valt. Als je vrij lang en smal bent, kun je echter vaak toch een maatje kleiner nemen. De jassen worden verkocht in de maten S t/m XXL.

Materiaal

De jassen zijn water- en windafstotend en zijn gemaakt om het niet koud te krijgen op een strenge winterdag. Je hoeft niet bang te zijn dat je je dood gaat zweten in deze jas, de jassen ademen namelijk goed.

De gewatteerde Herno jas bestaat uit 70% wol en 30% viscose. Viscose is een soort semi-natuurlijke vezel. Deze jas beschikt over steekzakken en dient perfect als winterjas.
De lange jas is van 100% wol gemaakt en ook deze jas beschikt over steekzakken en is een fantastische winterjas.

Wil jij nou ook zo’n mooie, Italiaans, stijlvolle Herno jas? Klik dan hier om hem aan te schaffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *