Een kapschuur met berging kopen? Dit moet je weten

kapschuur met berging kopen

Er zijn talloze manieren om de ruimte in je tuin meer te benutten. Een schuur of tuinhuis is bijvoorbeeld een goede manier. Wil jij een kapschuur met berging kopen? Je bent niet de enige. Om de juiste beslissing te maken moet je echter een aantal dingen vooraf weten.

Wat is een kapschuur?

kapschuur met berging kopen

Er zijn talloze soorten tuinhuizen en schuren en ze hebben allemaal bepaalde eigenschappen die andere modellen niet hebben. Dus, nu we dat weten: wat is een kapschuur dan precies? Een kapschuur bestaat uit een achterwand, één of twee zijwanden en aan de voorzijde is de kapschuur open. Je hebt dan niet alleen een schuur om dingen onder te stallen, maar ook een overkapping waaronder je kunt zitten. Dat is waarom zoveel mensen de voorkeur hebben voor dit model.

Berging en overkapping

Extra opslagruimte is altijd prettig. Je weet pas hoe hard je het nodig hebt wanneer je het eindelijk hebt. Daarnaast krijg je met een kapschuur ook gelijk een overkapping erbij. Bijvoorbeeld om even een sigaretje te roken als het regent, of om lekker te hangen als je vrienden over de vloer hebt. Het is dus zowel praktisch als een leuke toevoeging aan je inrichting!