Opleidingen voor iedereen bij Fabius opleidingen

Iedereen kan een opleiding volgen en afronden met Fabius opleidingen. Bij Fabius opleidingen kun je verschillende MBO opleidingen en cursussen volgen. Van 8 weken tot een jaar zijn er opties voor opleidingen. Alles wat met het kantoor te maken heeft kun je bij Fabius opleidingen volgen. Van boekhouding tot projectmanagement. Je hoeft maar één dagdeel per week tijd te maken om je opleiding te volgen. Natuurlijk moet je daarnaast ook huiswerk maken. De dagdelen dat je les volgt zijn van 9 tot 12 in de ochtend of van 19 tot 22 in de avond.

Verschillende locaties

Fabius opleidingen heeft meer dan 50 locaties over heel Nederland verspreid. De kans is groot dat je bij jou in de buurt je lessen kunt volgen. Over het algemeen geldt dat de opleidingen op alle locaties gegeven worden. Het kan wel zo zijn dat ze op andere dagen van start gaan. De duur van de Fabius opleidingen verschilt per opleiding. Je kunt er bij een aantal opleidingen ook voor kiezen om meerdere dagdelen per week lessen te volgen. Zo haal je sneller hetzelfde diploma. Fabius opleidingen kunnen ook onderdeel zijn van een re-integratietraject.

Hoog slagingspercentage

Het slagingspercentage bij Fabius ligt bij vrijwel alle opleidingen hoger dan bij andere instellingen die dezelfde opleidingen aanbieden. Daarom kies je voor Fabius opleidingen. Je kunt hier terecht voor onder andere administratief medewerker, verkoopmedewerker, secretaresse of klantenservice medewerker. Voor alle opleidingen, locaties en prijzen voor de Fabius opleidingen ga je naar de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *