Sinterklaaspakketten
Tips

Pakket voor het heerlijk avondje

Sinterklaas is nog steeds een populair feest om te vieren, vooral voor jonge kinderen in combinatie met het lekkere snoep en cadeaus is het echt een groot feest. Als werkgever kun je natuurlijk je steentje bijdragen door te beginnen met Sinterklaaspakketten aan je medewerkers uit te delen, komen zij thuis dan is eigenlijk het heerlijke avondje al begonnen. Geef als bedrijf ook deze sfeer aan je mensen, het Sinterklaasfeest is het feest om de maand December mee te beginnen.

Sinterklaaspakketten

Inhoud van het pakket

Met de inhoud van de Sinterklaaspakketten kun je enorm variëren, neem je een pakket vol met lekkernijen of houd je het een beetje meer bescheiden met de producten. Speculaasbrokken, marsepein, chocoladeletters, banketstaafjes je kunt het zo gek en lekker niet bedenken of het is mogelijk om het in een pakket te doen. Welk pakket je ook kiest, alle pakketten worden verpakt in een originele sinterklaasdoos wat de feestvreugde nog meer vergroot. Vanaf 50 pakketten kun je zelf een selectie maken uit de kwaliteitsproducten van kerstpakkettenexpress.nl.

Sinterklaaspakketten

Extra service bij grote aantallen

Bij meer dan 1000 Sinterklaaspakketten heb je zelf de keus om het pakket samen te stellen, daar komt bij dat je ook mag bepalen welke kleuren de doos moet zijn. Wil je het logo en de kleuren van je bedrijf op de doos dan is dit mogelijk, ook het aanpassen van de etiketten naar eigen stijl is een optie. Wil je hier meer over weten dan kun je contact opnemen met de groothandel, langskomen in de showroom is natuurlijk ook een optie. Dan zie je direct alle pakketten en producten waaruit je kunt kiezen.