boksenalsmetafoor
Sport

Teambuilding uitjes Utrecht bij boksen als metafoor

Gevestigd in Utrecht heeft het bedrijf Boksen als metafoor verschillende workshops die dienen als actieve bedrijfsuitjes. Deze verschillende workshops staan helemaal in het thema teambuilding, waardoor je ook daadwerkelijk wat aan het bedrijfsuitje hebt wat je kan toepassen in zowel je privé- als je werkleven. Voor verschillende Teambuilding uitjes Utrecht zit je bij Boksen als metafoor helemaal goed.

Het vriendelijke team bij Boksen als metafoor

Teambuilding uitjes Utrecht

Het team bij Boksen als metafoor is gespecialiseerd in zowel het boksen zelf als in het communiceren. Hierom is het personeel van het bedrijf perfect geschikt voor het werk dat ze doen. Bestaande uit 6 personen is het personeel prima in staat om te helpen bij alle 6 teambuilding uitjes Utrecht die je kan doen bij Boksen als metafoor. Personeelsleden bij de teamuitjes uitgever hebben allemaal ervaring op allebei de fronten boksen en communiceren waardoor ze tot grote hulp kunnen zijn als mensen het even niet meer zien zitten bij een van de workshops of als de techniek van het boksen wat beter kan.

Verschillende ervaringen van bedrijven

Vele grote bedrijven hebben al een workshop gedaan bij het bedrijf. Het is dan ook eerlijk om te zeggen dat er alleen positieve reacties zijn op de workshops die het bedrijf geeft.