Wat is een penis sleeve en waar dient het voor?

penis sleeve

Er zijn eindeloos veel hulpmiddelen bedacht om je seksleven interessanter te maken. Je kunt zo allerlei nieuwe dingen proberen in de slaapkamer die je misschien nog nooit hebt overwogen. Seks hoeft dankzij alle moderne speeltjes nooit saai te zijn. De penis sleeve is bijvoorbeeld erg populair tegenwoordig, zowel bij stellen als bij alleenstaanden.

penis sleeve

De functie van de penis sleeve

De penis sleeve is als een soort mouw voor de penis. Vandaar dus ook de naam. Het is een soort koker die je over je penis kunt dragen. Daarmee wordt deze wat breder terwijl je toch nog seks kunt hebben zoals je het gewend bent. Voor de persoon die je penetreert kan dat heel prettig zijn. Voor jou trouwens ook want de sleeve is goed ontworpen en er is aan beide partijen gedacht. 

Waar koop je de penis sleeve?

penis sleeve

Het probleem met seksspeeltjes is dat je ze vaak in een winkel moet kopen. Daar werken mensen die van alles gewend zijn en vaak zelf ook veel van dit soort dingen proberen. Je hoeft je dus absoluut niet te schamen dat je zo’n winkel in loopt. Toch vinden veel mensen het nog ongemakkelijk. Wat als je op straat iemand tegenkomt als je de winkel uitloopt? Daar zitten veel mensen helemaal niet op te wachten. Gelukkig kun je tegenwoordig ook seksspeeltjes online bestellen en ze thuis laten bezorgen. Zo hoef je de deur helemaal niet uit.